Argentiinalaisen tangon lauantai 15.10.2022

Kema Kemppainen ja Jaana Hänninen Kuopiosta tulevat johdattamaan meidät argentiinalaisen tangon maailmaan 15.10.

Argentiinalainen tango on sosiaali- ja seuratanssi; paritanssi, jolle ominaista on suljettu lähitanssiote abrazo l. halaus/syleily.  Tangoa tanssitaan ringissä l. rondassa vastapäivään. Sosiaalitango on improvisoitua tanssia, jolla tulkitaan soivaa musiikkia. Improvisaatio tarkoittaa, että tangossa ei ole varsinaista perusaskelta  tai  kuvioita, vaan askeleet ja liikkeet viedään ja seurataan ja niitä voi yhdistellä vapaasti. Myös taukojen pitäminen ja liikkeiden hidastaminen, jotka ovat olennainen osa tanssia, on vapaata. Tanssina argentiinalainen tango on itse asiassa kolmen tanssin perhe: Tango, tangovalssi ja milonga.

Kema Kemppainen ja Jaana Hänninen ovat harrastaneet argentiinalaista tangoa parikymmentä vuotta ja ohjanneet tangon viikkoryhmiä ja viikonloppukursseja Kuopiossa ja muualla Itä-Suomessa  viidentoista vuoden ajan. Heidän omat tärkeimmät opettajansa tanssissa ja tangon opettamisessa ovat jo 16 vuotta olleet Pasi ja Maria Laurén.

Aikataulu:

La klo 14.00-15.30 argentiinalaisen tangon alkeet

klo 15.45-16.45 argentiinalaisen tangon tekniikka

klo 17.00 – 18.30 argentiinalaisen tangon jatkotunti

Voit käydä joko yhden tunnin tai viettää tangon parissa koko lauantain aloittaen alkeista ja jatkaen jatkotuntiin saakka.

Varaa mukaa mukavat liikuntavaatteet ja liukaspohjaiset kengät. Tunnilla pärjää myös sukkasillaan, mutta jos on tanssikengät, niin ota ne mukaan. Ota myös välipalaa, jos aiot tanssia koko päivän. Tanssikoululla on jääkaappi ja mikro.

Hinnat: 1 tunti 20€, 2 tuntia 30€, 3 tuntia 45€

Imoittaudu ennakkoon osoitteessa vello.fi/kuopiontanssistudio (viimeistään 12.10)

Lisätietoja: elina@catpeople.fi

050 571 8187