Tanssinopettajat

Opettajat

Tällä sivulla pääset tutustumaan Cat People tanssikoulun opettajiin. Jos sinulla on kysyttävää tanssitunneista, lähetä opettajalle sähköpostia.

elina@catpeople.fi

Elina Turpeinen

Olen Elina Turpeinen, Cat People tanssikoulun rehtori.

Tanssi ja tanssin opettaminen on aina ollut minulle elämän selkäranka. Matkani tanssin harrastajasta tanssinopettajaksi ja myöhemmin tanssikouluyrittäjäksi on ollut pitkä mutta antoisa. Haave opettajuudesta auttoi minua ponnistelemaan läpi ammattiopintojen ja motivoi myös hakemaan lisäkoulutusta maailmalta.

Minulle työni ydin on oppilas. Haluan antaa oppimisen elämyksiä, auttaa voittamaan haasteita ja ilahduttaa tanssilla. Haluan, että tanssikoulumme on yhteisö, jossa kaikki viihtyvät ja voivat hyvin.

Rakastan koregrafiaa ja sen tuomia mahdollisuuksia koskettaa niin tanssijaa kuin katsojaa.

Minulle tanssi on elämäntapa ja parasta lääkettä kaikkeen. Toisille tanssi on tapa rentoutua, toisille tapa liikkua. Joku voi kokea sen keinoksi haastaa itseään ja kehittyä ja joku toinen taas hakee kokonaisvaltaista hyvinvointia. Meidän tanssikoulussamme se kaikki on mahdollista.

Opetan tanssikoulussamme kaikkea mitä osaan, mutta pääaineeni ovat jazz- ja nykytanssi. Tanssiaineiden lisäksi olen Somatic Pilates-ohjaaja keväästä 2019 alkaen. Haluan tuoda Pilateksen ja kehonhuollon osaksi tanssikoululaisten ja vanhempien arkea.

Tanssin ja Pilateksen työvälineet ovat aivot ja keho. Haastamalla aivojamme liikuttamaan kehoamme saamme aikaan niin kauneutta kuin hyvinvointia. Kehon ja mielen mahdollisuudet ovat loputtomat ja oppiminen on elämänmittainen matka.

anna@catpeople.fi

Anna Kiuru-Koski

Olen aloittanut tanssiharrastukseni virallisesti vuonna 1995, kun isä vei minut balettitunnille silloiseen Pohjois-Karjalan Tanssiopistoon. Tajusin melko pian, että minua kiinnostavat myös muut lajit ja pian huomasin harrastavani jazzia, nykytanssia, hip hoppia ja showtanssia. Kymmenen vuotta vierähti tanssisaleissa hikoillessa, mutten vielä silloin ymmärtänyt, että tanssista voisi tulla minulle ammatti.

Kun opiskelin jo yliopistossa kieltenopettajaksi, tanssinopettajani Elina Turpeinen rohkaisi minua hakeutumaan tanssialalle. Yhtäkkiä ymmärsin, että tanssinkipinä oli saanut minussa todella vallan ja hain tanssinopettajakoulutukseen Kuopioon. Opintojen parissa rakkaus tanssiin syveni entisestään, mutta päätin tehdä myös loppuun sen, minkä aloitin. Valmistuin filosofian maisteriksi Itä-Suomen yliopistosta vuonna 2010 ja tanssinopettajaksi Savonia ammattikorkeakoulusta vuonna 2013.

Olen opettanut tanssia vuodesta 2006 pääosin Joensuussa. Opettajana olen innostava, kannustava ja rohkaiseva. Haluan, että jokainen voi tulla tanssitunneille sellaisena kuin on. Korostan opetuksessani sitä, ettei tanssiharrastuksessa kyse ole pelkästään siitä, että osaa mallintaa kehollaan siistejä liikkeitä opettajan perässä, vaan, että opettajan ohjauksessa jokainen voi löytää itsestään oman tyylin liikkua ja tavan ilmaista itseään. Nähdään tanssitunneilla!

tiia@catpeople.fi

Tiia Turunen

Pop-dance tunneilla sekoitellaan eri tanssityylejä ja nautitaan musiikista. Tunneilla vaalitaan naisellisuutta, esiintymistä ja tanssinriemua. Erityisesti haluan, että tunneillani kaikilla on hyvä olla, kannustetaan toinen toistamme ja pidetään yllä rentoa ilmapiiriä. Tunneillani hiki virtaa hauskuuden keskellä!

Olen ollut mukana Cat Peoplen tanssiryhmässä vuodesta 2007 ja opettamisen aloitin vuonna 2009.

Toivotan kaikki lämpimästi tervetulleiksi tunneilleni maanantaisin. Nähdään tunneilla!

jessica@catpeople.fi

Jessica Koskinen

Iloinen tervehdys kaikille!

Minun tunneillani tutustutaan musiikkivideoiden ihmeelliseen maailmaan ja tanssitaan mukaansa tempaaviin rytmeihin eri tanssityylejä sekoittaen.

Tanssin pariin eksyin jo pikkutyttönä, jonka jälkeen olen ehtinyt kokeilla vuosien aikana eri tanssityylejä laidasta laitaan. Omilla tunneillani tykkäänkin sekoitella ja leikitellä erilaisilla tyyleillä. Videodance-tunneilta ei hikeä ja naurua puutu!

Nähdään tunneilla, tervetuloa! 🙂

tiina@catpeople.fi

Tiina Hiekkala

Olen valmistunut vuonna 2010 Savonia Ammattikorkeakoulusta Tanssinopettajaksi pääaineina nyky-, jazz-, ja lastentanssi. Esiintymiskokemusta on karttunut pitkin matkaa mm. showtanssiryhmän jäsenenä ja tanssikatselmuksista. Olen opettanut vuodesta 2006 alkaen mm. jazz-, show-, nyky-, lastentanssia ja balettia Pohjois-Savon sekä Pohjois-Karjalan alueilla.

Opettajana olen kannustava, monipuolinen osaaja ja hetkessä eläjä, opetuksessani painotan luovuutta, tanssitekniikkaa, heittäytymistä, ryhmäkemiaa ja hyvää fiilistä. Tervetuloa mukaan tunneille!

kalle@catpeople.fi

Kalle Pulkkinen

Kalle Pulkkinen on joensuulainen tanssija, esiintyjä ja erityisopettaja. Kiinnostuksen kohteena nykytanssin opettamisessa Kallella on oman kehon liikemahdollisuudet sekä sen tutkiminen, kuinka voi houkutella kehon liikkeelle, milloin tanssi alkaa ja mikä on tanssin kokemus. Esiintyjänä Kalle on toiminut yli 10 vuoden ajan tanssijana, näyttelijänä tai koreografina mm. Joensuun kaupunginteatterissa ja Cat People Tanssiryhmässä. Tanssia Kalle on opiskellut Cat People tanssiryhmän lisäksi Pohjois-Karjalan Tanssiopistolla, USA:ssa Ohio Northern Universityssä sekä Teatterikorkeakoulussa Helsingissä. Kalle opettaa nykytanssin jatkotasoa aikuisille.

henna@catpeople.fi

Henna Lehtonen

Tanssiurani alkoi 12-vuotiaana kun lopetin joukkuevoimistelun. Tanssin pääasiassa katutanssilajeja sekä nykytanssia. Syksyllä 2019 aloitan Tanssija-opinnot Outokummussa.

Ihastuin k-poppiin kolme vuotta sitten ja jäin siihen pahasti koukkuun. Opiskelin korean kieltä ja kävin puoli vuotta k-pop tanssitunneilla ennen kuin itse sitä aloin opettamaan.

K-poppia olen opettanut vuoden verran Järvenpäässä ja nyt jatkan Joensuussa! Opettaminen on intohimoni. Rakastan kohdata oppilaita, seurata heidän kehittymistään ja olla heille tukena.

Tunneillani otetaan kaikki huomioon ja pidetään työrauha, mutta ei tietenkään unohdeta hauskanpitoa. Tanssiminen on vapauttavaa ja haluan, että jokaisella on hyvä olla. Opetellaan uusimpia ja myös vanhempia klassikko koreografioita suoraan Soulin sydämestä.

Tervetuloa tunneilleni!