Videodance Joensuu

Videodance

Videodance-tunti on nopeatempoinen ja räväkkä kattaus eri tyylejä hip hopista dance
hall:iin ja showtanssista pop-tanssiin. Nimensä mukaisesti tunneilla opetellut koreografiat sovelletaan nykyaikaisista musiikkivideoista, unohtamatta kuitenkaan jo klassikoiksi muodostuneita hittejä vuosien varrelta. Videodance-tunti sisältää kattavan lämmittelyosuuden, jossa mukana erilaiset isolaatioharjoitukset, lihaskuntovariaatiot ja venyttelyt. Tunti painottuu koreografian opetteluun ja itseilmaisuun, jota pääsee työstämään monipuolisten tuntisarjojen kautta. Mukaansatempaavat biisit nostattavat hymyn huulille ja hien pintaan! Videodance-tunti soveltuu yli 12 vuotiaille.

Ikäryhmät

12+

Tuntien tasot

keskitaso
jatkotaso

Videodance keskitaso

Sopii tanssijalle, jolla on perusteet hallussa sekä showtanssista että hip hopista. Oppilaalla on motivaatiota oppia uutta ja kehittää omaa persoonallista tanssimistaan eteenpäin.

Videodance jatkotaso

Sopii tanssijalle, jolla on useamman vuoden kokemus sekä showtanssista että hip hopista. Oma tanssityyli on alkanut löytyä, jota pystyy hyödyntämään jo ilmaisussa ja esiintymisessä tanssitekniikkaa unohtamatta. Jatkotasolle siirrytään opettajan suosituksesta.