K-Pop Joensuu

K-Pop

Tervetuloa eteläkorealaisen populaarimusiikin tanssitunneille!
Tyypillisesti k-pop kappaleet ovat iloisia R&B-tanssikappaleita, joissa on rap-osa ja usein englanninkielisiä lauseita. K-pop on monipuolinen tanssilaji, jossa pääsee kokeilemaan eri tanssityylejä. Tanssityyli ja tunnelma vaihtuu aina koreografian sekä kappaleen mukaan. Tunneilla opetellaan koreografioita tyttö- sekä poikaryhmiltä eli vaihtelua löytyy ja jokaiselle on jotakin. Tunnit sisältävät myös perustekniikkaa, venyttelyjä ja lihaskuntoa. Ota tunneille mukaan juomapullo, sisäkengät jos löytyy sekä paljon tanssin iloa!

Ikäryhmät

12+

Tuntien tasot

Alkeisjatko
Keskitaso
Jatkotaso

K-Pop Alkeisjatko

Tunti soveltuu jo tanssiharrastuksen aloittaneille yli 12 vuotiaille, vähintään vuoden street tai showtanssin alkeita harrastaneelle.

K-Pop Keskitaso

Tunti soveltuu yli 12-vuotiaille, joilla on vähintään 3vuotta tanssiharrastustaustaa. Hallitset hyvin street- ja showtanssin erilaisia tekniikoita ja pystyt yhdistelmään niistä liikesarjoja varioiden sekä lisäämään tekemiseesi nopeutta.

K-Pop Jatkotaso

Tunti sopii jo pidempään tanssia aktiivisesti harrastaneille. Tunnille siirrytään yleensä opettajan ohjauksesta. Pystyt työskentelemään myös itsenäisesti ja otat vastuuta omasta oppimisestasi. Tunnin opetus on nopeatempoista.