Pop Joensuu

Pop

Vauhtia ja energiaa täynnä oleva tanssitunti, jolla pääset hikoilemaan erilaisten koreografioiden siivittämänä. Tunnilla pääset tutustumaan sekä showtanssin että hip hop-tanssin tekniikoihin. Monipuoliset tuntisarjat ja musiikit mahdollistavat siintymisen ja eläytymisen harjoittelun. Tunnit koostuvat lämmittelyistä, lihaskuntoharjoitteista, venytyksistä, läpi lattian tehtävistä askelsarjoista sekä koreografioista, unohtamatta koordinaatio ja tekniikkaharjoituksia sekä temppuja. Tunneilla pidetään hauskaa, opitaan uutta ja treenataan kovaa. Saat itsevarmuutta ja rohkeutta sekä luottamusta omaan tekemiseen ja tyyliisi tanssia. Tuntien tyyli ja sisältö on sidoksissa opettajan henkilökohtaiseen tyyliin. Tunnit soveltuvat yli 12-vuotiaille.

Ikäryhmät

12+

Tuntien tasot

Alkeisjatko
Keskitaso
Jatkotaso

Pop Alkeisjatko

Tunti soveltuu jo tanssiharrastuksen aloittaneille yli 12 vuotiaille, vähintään vuoden street tai showtanssin alkeita harrastaneelle.

Pop Keskitaso

Tunti soveltuu yli 12-vuotiaille, joilla on vähintään 3vuotta tanssiharrastustaustaa. Hallitset hyvin street- ja showtanssin erilaisia tekniikoita ja pystyt yhdistelmään niistä liikesarjoja varioiden sekä lisäämään tekemiseesi nopeutta.

Pop Jatkotaso

Tunti sopii jo pidempään tanssia aktiivisesti harrastaneille. Tunnille siirrytään yleensä opettajan ohjauksesta. Pystyt työskentelemään myös itsenäisesti ja otat vastuuta omasta oppimisestasi. Tunnin opetus on nopeatempoista.